Matvarer

  • Showing all 7 results

kr155.00

Miso er en tradisjonell fermentert japansk ingrediens og krydder laget av forskjellige korntyper, men hovedsakelig soya og en unik koji-gjæringskultur.
Miso kan brukes i stedet for salt til å krydre retter som supper og gryteretter. Den kombineres godt med ingredienser som ingefær, hvitløk, riseddik, tahini og sitrusskall og juice.

kr129.00

Shiitake er en av østens mest eksotiske og deilige matvarer, med en subtil treaktig smak som tilfører gourmet smak til nesten alle retter. Verdsatt i både østlig og vestlig mat. Ordet Shiitake betyr (shii – eik, tre – sopp) som har en lang historie med bruk.

For å forberede Clearspring Shiitake:
1. La trekke i omtrent 30 – 45 minutter i vann
2. Fjern eventuelle harde stengler
3. Skjær i skiver hvis ønskelig
4. Stek med korn, stek, grønnsaker og supper.

For en smakfull buljong, kok noen shiitake med bløtleggingsvann tilsett noen kombu sjøgrønnsaker i 15 minutter, og smak deretter til med shoyu eller tamari og mirin etter smak.

kr119.00

Engevita gjær gir en rik kilde til B-vitaminer og mineraler. Vitamin B12 anses å være et viktig supplement til vegansk kosthold. glutenfri, vegansk mat med osteaktig, nøtteaktig smak laget av primær inaktiv gjær, tilsatt B12, inneholder ingen kunstige konserveringsmidler, fargestoffer, smakstilsetninger eller genetisk modifisert materiale, Det ideelle krydderet for supper, frokostblandinger og smoothies, rik på B-vitaminer, folsyre, sink og B12

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer