Kjøpsbetingelser

KJØPSBETINGELSER

 

  • RASKT SVAR PÅ EPOST, FACEBOOK, INSTAGRAM OG TELEFON
  • FRI FRAKT OVER 499KR
  • UNDER 499, FAST FRAKT PÅ 79KR
  • RETURFRAKT BETALES AV KUNDEN, FRI RETUR ELLER BYTTING I EN AV VÅRE FYSISKE BUTIKKER
  • ETTER 14 DAGER PÅ UTLEVERINGSSTED RETURNERES VAREN TILBAKE TIL SUNNATURAL OG ET GEBYR PÅ KR 150 MÅ BETALES.
  • SENDINGER KUN I NORGE FORELØPIG
  • GARANTI FOR SIKKER BETALING – TILBYR KORTBETALING OG VIPPS
  • ÅPENT KJØP I 15 DAGER VED FRAMVIST KVITTERING. VAREN SKAL HELST VÆRE UBRUKT.

 

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alle kjøp fra www.sunnatural.no. Kjøpsbetingelsene, din bestilling og ordrebekreftelsen er avtalen mellom kunden og Sunnatural. Vi vil strekke oss så langt vi kan for å gjøre deg fornøyd.

 

Hvis du vil lese om rettigheter og plikter ved kjøp kan du følge disse lenkene:

FORBRUKERKJØPSLOVEN: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2002-06-21-34
ANGRERETTLOVEN: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27
MARKEDSFØRINGSLOVEN: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2009-01-09-2
PERSONOPPLYSNINGSLOVEN: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38/*
E-HANDELSLOVEN: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2003-05-23-35

Firmaopplysninger:

Firmanavn: Sunnatural ved Mohini design
Organisasjonsnummer: 866 793 492
Postadresse: Nygårdsveien 23A, 1467

Besøksadresse: ØKO HELSEKOST, Støperiveien 5, 2010 Strømmen
Telefon: 90969925
Epost:

Bestilling
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet inkludert frakt. Ved ordre på over 499,- betaler du ingen frakt. Fraktprisen er ellers 79,- per ordre. Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring.

Dersom du bor på Svalbard, vil du få tilbakebetalt merverdiavgiften. Fraktkostnaden til Svalbard er 99,-. Dette inkluderer alle gebyrer for sendinger til Svalbard.

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Dersom du ikke finner denne i din innboks, kan det hende den er ankommet i din søppelmappe eller spam. Dersom du ikke har mottatt ordrebekreftelse, har det skjedd en teknisk feil, kontakt oss på epost eller på . Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet ifølge norsk lov. Se nøye over ordrebekreftelsen, dersom noe ikke stemmer, ta kontakt med oss umiddelbart, vi hjelper deg!
Levering
Varene sendes med Posten/Bring. Du henter pakken din på ditt lokale postkontor.

Levering av produktene blir du orientert om gjennom ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover gitt tidsramme, blir du informert om når mulig levering kan skje. Normal leveringstid er 2-6 virkedager. Vår erfaring er at Posten gir en leveringstid på 2-4 virkedager. Dette avhenger av hvor i landet du bor.

Betaling
Betaling gjøres med enten bankkort, kredittkort eller vipps.
Når det gjelder kort blir beløpet reservert når du bekrefter bestillingen. I det vi pakker og gjennomfører ordren vil kortet bli belastet.

Uavhentet pakke

Hent pakken din, fortest mulig!
Posten setter en hentefrist på 14 dager ifra pakken ankommer postkontoret. De sender ut hentemeldinger på SMS og e-post. Her får man opptil fire hentemeldinger. Posten er strenge på å forlenge denne hentefristen, så det er svært viktig at man henter ut pakken innen fristen. Etter 14 dager sender de pakken automatisk i retur til oss. Ordren vil da bli behandlet som en uavhentet ordre.

Ved uavhentede pakker uansett årsak påløper et gebyr på 150,- for å dekke våre og Postens kostnader (kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon av Posten, frakt og ekspedisjon av oss). Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr.

Å returnere varer ved å krysse av for «nektet mottatt» uten at man betaler returfrakt er ikke tillatt. Om dette skjer vil pakken betraktes som uavhentet, og du belastes et returgebyr på kr. 150. Det er derfor viktig at du henter pakken selv om du angrer kjøpet, og deretter returnerer som beskrevet her, for å unngå unødvendige kostnader.
Reklamasjon og retur
Melding om feil og mangler ved produktene skal vi orienteres om muntlig eller skriftlig så fort som mulig før en eventuell retur. Sunnatural ønsker primært ikke å få varer med mangler/skader i retur. Ta heller kontakt med oss, så forsøker vi å løse problemet, slik at det blir enklest mulig for deg som kunde. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig til epost med bilde av en eventuell skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist) og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt. Angrerettskjemaet finner du vedlagt i egen epost når du mottar ordrebekreftelsen.

Returadresse: Nygårdsveien 23B, 1467 Strømmen, Viken fylke

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny, originalemballasjen må være hel uten skader. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke blir ødelagt under postgang. Dersom forseglingen er brutt kan varen ikke returneres.

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av produkt. Kreditering av returnert produkt blir gjort med det samme Sunnatural mottar produktet og godkjenner angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Det er alltid mulig å bytte eller returnere produkter kjøpt på Sunnatural i en av våre fysiske butikker. Ta med ordrebekreftelsen som kvittering.

Vareopplysninger
Sunnatural ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om pr, men skrivefeil/trykkfeil kan forekomme. Bilder kan avvike fra produktenes faktiske utseende i noen grad.

Personopplysninger
Sunnatural er opptatt av at personopplysningene til alle som handler hos oss håndteres på en trygg måte. Du kan lese mer om dette på vår side med personvernerklæring.

Copyright
Mye av innholdet på disse nettsidene er SUNNATURAL sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten samtykke fra SUNNATURAL.
Noen produktbilder er hentet fra leverandører med avtale/tillatelse.

 

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer