Tradisjonell fermentert ingrediens, bruk i stedet for salt, økologisk
- Cocosa Sukker 500g
kr135.00
- Sunwarrior Protein Classic Plus
kr679.00
Clearspring Brown Rice Miso
kr125.00
Miso er en tradisjonell fermentert japansk ingrediens og krydder laget av forskjellige korntyper, men hovedsakelig soya og en unik koji-gjæringskultur.
Miso kan brukes i stedet for salt til å krydre retter som supper og gryteretter. Den kombineres godt med ingredienser som ingefær, hvitløk, riseddik, tahini og sitrusskall og juice.
Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.
Lignende produkter
Shiitake er en av østens mest eksotiske og deilige matvarer, med en subtil treaktig smak som tilfører gourmet smak til nesten alle retter. Verdsatt i både østlig og vestlig mat. Ordet Shiitake betyr (shii – eik, tre – sopp) som har en lang historie med bruk.
For å forberede Clearspring Shiitake:
1. La trekke i omtrent 30 – 45 minutter i vann
2. Fjern eventuelle harde stengler
3. Skjær i skiver hvis ønskelig
4. Stek med korn, stek, grønnsaker og supper.
For en smakfull buljong, kok noen shiitake med bløtleggingsvann tilsett noen kombu sjøgrønnsaker i 15 minutter, og smak deretter til med shoyu eller tamari og mirin etter smak.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.