RIs (80%), Spiret Bygg, Økologisk Dyrket
- Cocosa Sukker 500g
kr129.00
Clearspring Rice Malt Syrup
kr55.00
Økologisk rissirup med en rik og bløt smak og en mildere søtsmak enn sirup, honning eller lønnesirup.
Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.
Lignende produkter
Stevia drops Vanilla søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Stevia drops Dark Chocolate søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Stevia drops Caramel søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Helios Tranebær er økologisk, ekstra store og saftige og har en søt og syrlig smak. Tranebær er en kilde til fiber og vitamin C. Fra naturens side er tranebær veldig sure, og vi har derfor tilsatt til rørsukker for smakens skyld.
Bruk: Passer perfekt som topping på musli, grøt eller i bakeverk.
Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. På grunn av at Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, har den samme søtningsgrad som sukker og kan erstatte sukker 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker.
Shiitake er en av østens mest eksotiske og deilige matvarer, med en subtil treaktig smak som tilfører gourmet smak til nesten alle retter. Verdsatt i både østlig og vestlig mat. Ordet Shiitake betyr (shii – eik, tre – sopp) som har en lang historie med bruk.
For å forberede Clearspring Shiitake:
1. La trekke i omtrent 30 – 45 minutter i vann
2. Fjern eventuelle harde stengler
3. Skjær i skiver hvis ønskelig
4. Stek med korn, stek, grønnsaker og supper.
For en smakfull buljong, kok noen shiitake med bløtleggingsvann tilsett noen kombu sjøgrønnsaker i 15 minutter, og smak deretter til med shoyu eller tamari og mirin etter smak.
Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Prøv også Sukrin Gold, som er søtere og rundere i smaken.
SukrinMelis er finmalt Sukrin som er tilsatt en liten mengde stevia, slik at den har samme søtningsgrad som vanlig melis. SukrinMelis er dermed søtere enn original Sukrin, og har en rundere smak, men er altså fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning.
Tagtesse er en kaloriredusert sukkererstatning med svært gode bakeegenskaper. Når du søter bakverk og desserter med Tagatesse blir smak og konsistens til forveksling lik det du lager med alminnelig sukker. Tagatesse har ingen bismak eller kjølende effekt. I motsetning til de fleste andre sukkererstatninger kan Tagatesse karamelliseres, noe som gjør den godt egnet til f.eks. sukkerfri Crème brulée.
Tagatesse er dobbelt så søt som sukker, og skal brukes i halv mengde. Tagatesse gir kun ¼ av kaloriene som tilsvarende søtning med sukker.
DOSERING: Bruk halv mengde av alminnelig sukker, ettersom Tagatesse er dobbelt så søt. Erstatt 100 g sukker med 50 g Tagatesse i alle oppskrifter. 1 ts Tagatesse tilsvarer 2 ts sukker.
TIPS: Når du steker bakverk med Tagatesse bør du ikke ha ovnen på mer enn 160 °C (for å unngå kraftig bruning). La heller bakverk stå litt lenger på svakere varme.
OPPBEVARING: Tagatesse bør oppbevares i en tett boks etter åpning, da det kan dannes klumper eller bli hardt om det slipper til fuktighet.
Sukrin Gold er en gyllen sukkererstatning med en fyldig og rund smak. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men fyldig søtsmak. Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en nydelig smak, som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før. Den har også samme søtningsgrad som vanlig sukker, og kan brukes på samme måte. Sukrin Gold inneholder kun en halv kalori per teskje (5 g).
Miso er en tradisjonell fermentert japansk ingrediens og krydder laget av forskjellige korntyper, men hovedsakelig soya og en unik koji-gjæringskultur.
Miso kan brukes i stedet for salt til å krydre retter som supper og gryteretter. Den kombineres godt med ingredienser som ingefær, hvitløk, riseddik, tahini og sitrusskall og juice.
Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med stevia av beste kvalitet. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel som er dobbelt så søtt som vanlig sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med sødmen i stevia. Sukrin utligner den bitre bismaken som kan kjennes i en del stevia-produkter. Både Sukrin og stevia er helt kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!
SukrinSirup Caramel er er et godt alternativ til ordinær karamellsaus, da den har et lavt innhold av karbohydrater, og i tillegg inneholder mye fiber.
Sirupen er perfekt over iskrem, yoghurt, pannekaker, frukt/bær og ulike desserter.
Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.