RIs (80%), Spiret Bygg, Økologisk Dyrket
-
Diet food coconut syrup 250 ml
kr145.00
-
Cocosa Sukker 500g
kr139.00
Clearspring Rice Malt Syrup
kr79.00
Økologisk rissirup med en rik og bløt smak og en mildere søtsmak enn sirup, honning eller lønnesirup.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Related products
Stevia drops Caramel søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
SukrinMelis er finmalt Sukrin som er tilsatt en liten mengde stevia, slik at den har samme søtningsgrad som vanlig melis. SukrinMelis er dermed søtere enn original Sukrin, og har en rundere smak, men er altså fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning.
SukrinSirup er en sirup med få kalorier som er garantert glutenfri. Det lave innholdet av sukkerarter
gjør at SukrinSirup er svært blodsukkervennlig.
- Under 2 % sukkerarter
- Garantert glutenfri
- Halvparten av kaloriene til sirup og honning
100% naturlig søtningsmiddel, noe som betyr at det er perfekt for diabetikere.
Sukrin Gold er en gyllen sukkererstatning med en fyldig og rund smak. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men fyldig søtsmak. Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en nydelig smak, som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før. Den har også samme søtningsgrad som vanlig sukker, og kan brukes på samme måte. Sukrin Gold inneholder kun en halv kalori per teskje (5 g).
Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. På grunn av at Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, har den samme søtningsgrad som sukker og kan erstatte sukker 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker.
Shiitake er en av østens mest eksotiske og deilige matvarer, med en subtil treaktig smak som tilfører gourmet smak til nesten alle retter. Verdsatt i bÃ¥de østlig og vestlig mat. Ordet Shiitake betyr (shii – eik, tre – sopp) som har en lang historie med bruk.
For å forberede Clearspring Shiitake:
1. La trekke i omtrent 30 – 45 minutter i vann
2. Fjern eventuelle harde stengler
3. Skjær i skiver hvis ønskelig
4. Stek med korn, stek, grønnsaker og supper.
For en smakfull buljong, kok noen shiitake med bløtleggingsvann tilsett noen kombu sjøgrønnsaker i 15 minutter, og smak deretter til med shoyu eller tamari og mirin etter smak.
Økologisk Sukrin. Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker.
Sukrin er et 100% naturlig, trygt og kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Kan brukes av diabetikere og alle som vil unngå sukker. Prøv også Sukrin Gold, som er søtere og rundere i smaken.
Stevia drops Vanilla søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med stevia av beste kvalitet. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel som er dobbelt så søtt som vanlig sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med sødmen i stevia. Sukrin utligner den bitre bismaken som kan kjennes i en del stevia-produkter. Både Sukrin og stevia er helt kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!
SukrinSirup Maple har en deilig smak av lønnesirup, men
den har kun 60 % av kaloriene til en ordinær lønnesirup,
og inneholder hele 49 % fiber. Den er glutenfri, og det lave innholdet av
sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig.
Stevia drops Dark Chocolate søter og smaksetter uten å tilføre kalorier.
5 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett steviadråpene i vann, te, kaffe, melk, yoghurt, desserter eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.
Miso er en tradisjonell fermentert japansk ingrediens og krydder laget av forskjellige korntyper, men hovedsakelig soya og en unik koji-gjæringskultur.
Miso kan brukes i stedet for salt til å krydre retter som supper og gryteretter. Den kombineres godt med ingredienser som ingefær, hvitløk, riseddik, tahini og sitrusskall og juice.
Reviews
There are no reviews yet.