Næringsinnhold per 100 g:
Energi 610Â kcal
Protein 22,4Â g
Karbohydrat 7,4Â g
-herav sukkerarter 4,0 g
Fett 53,1 g
-herav mettet fett 4,2 g
Kostfiber 9,8Â g
-
Mandelmel Fettredusert 400g
kr147.00
-
Sukrin Chocolate Mousse 85g
kr37.00
Finmalte Mandler 400g
kr137.00
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Related products
Små flak av valset havre. Lettkokte havregryn der havren har blitt delt før den blir valset til ett gryn. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havre er varmebehandlet (dampkokt) for lengre holdbarhet.
Dette produktet har samme næringsinnhold, smak og bakeegenskaper som vÃ¥rt populære produkt, “Økologisk fettredusert Mandelmel”. Forskjellen er at denne varianten ikke er økologisk.
Finmalt hvetemel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt og fiberrikt mel.
Næringsinnholdet i kokos varierer fra innhøstning til innhøstning. Verdiene under er et snitt.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Grovmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
En sunnere erstatning til ris, pasta og poteter.
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Kli fra spelt, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Siktet mel av landhvete, steinmalt. Utmalingsgrad 78 %
Reviews
There are no reviews yet.