Næringsinnhold per 100 g:
Energi 610Â kcal
Protein 22,4Â g
Karbohydrat 7,4Â g
-herav sukkerarter 4,0 g
Fett 53,1 g
-herav mettet fett 4,2 g
Kostfiber 9,8Â g
-
Mandelmel Fettredusert 400g
kr147.00
-
Sukrin Chocolate Mousse 85g
kr37.00
Finmalte Mandler 400g
kr137.00
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Related products
Grove flak av valset spelt. Klemt har likheter med gryn, men alle deler av kornet er med.
Finmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt hvetemel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt og fiberrikt mel.
Næringsinnholdet i kokos varierer fra innhøstning til innhøstning. Verdiene under er et snitt.
Grovmalt emmermel,  steinmalt. Alle deler av  kornet er med.
Grovmalt hvetemel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Dette produktet har samme næringsinnhold, smak og bakeegenskaper som vÃ¥rt populære produkt, “Økologisk fettredusert Mandelmel”. Forskjellen er at denne varianten ikke er økologisk.
Havre helkorn, kuttet. Alle deler er med. Havre er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Siktet speltmel, steinmalt Utmalingsgrad 78 %
Grovmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt emmermel, steinmalt Alle deler av kornet er med.
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Mellomgrovt havremel, steinmalt. Alle deler av kornet er med. Havren er varmebehandlet for å inaktivere enzymer som deltar i harskningsprosessen.
Reviews
There are no reviews yet.