Næringsinnhold per 100 g:
Energi 610 kcal
Protein 22,4 g
Karbohydrat 7,4 g
-herav sukkerarter 4,0 g
Fett 53,1 g
-herav mettet fett 4,2 g
Kostfiber 9,8 g
-
Mandelmel Fettredusert 400g
kr147.00
-
Sukrin Chocolate Mousse 85g
kr37.00
Finmalte Mandler 400g
kr137.00
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Related products
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
Kli fra spelt, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Kli fra hvete, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Finmalt emmermel, steinmalt Alle deler av kornet er med.
Grovmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
SunFlour er mel av økologiske fettreduserte og malte solsikkefrø. Det er naturlig glutenfritt og har et helt unikt lavt innhold av karbohydrater, og høyt innhold av protein og fiber. Bruk SunFlour som en erstatning til vanlig mel i baking og matlaging, eller som et tilskudd av protein og fiber i for eksempel smoothies og yoghurt.
Mellomgrovt havremel, steinmalt. Alle deler av kornet er med. Havren er varmebehandlet for å inaktivere enzymer som deltar i harskningsprosessen.
Siktet mel av landhvete, steinmalt. Utmalingsgrad 78 %
Siktet speltmel, steinmalt Utmalingsgrad 78 %
Grove flak av valset spelt. Klemt har likheter med gryn, men alle deler av kornet er med.
Havre helkorn, kuttet. Alle deler er med. Havre er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Finmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Reviews
There are no reviews yet.