Næringsinnhold per 100 g:
366 kcal
51 g protein
11 g karbohydrat
– herav 8 g sukkerarter
10 g fett
– herav 1 g mettet fett
13 g kostfiber
Subtotal : kr579.00
kr51.00
kr137.00
kr147.00
Dette produktet har samme næringsinnhold, smak og bakeegenskaper som vÃ¥rt populære produkt, “Økologisk fettredusert Mandelmel”. Forskjellen er at denne varianten ikke er økologisk.
Næringsinnhold per 100 g:
366 kcal
51 g protein
11 g karbohydrat
– herav 8 g sukkerarter
10 g fett
– herav 1 g mettet fett
13 g kostfiber
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Finmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grovmalt emmermel,  steinmalt. Alle deler av  kornet er med.
Mellomgrovt havremel, steinmalt. Alle deler av kornet er med. Havren er varmebehandlet for å inaktivere enzymer som deltar i harskningsprosessen.
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Finmalt byggmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grovmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt og fiberrikt mel.
Næringsinnholdet i kokos varierer fra innhøstning til innhøstning. Verdiene under er et snitt.
En sunnere erstatning til ris, pasta og nudler.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Grovmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Kli fra hvete, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Grove flak av valset spelt. Klemt har likheter med gryn, men alle deler av kornet er med.
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring. Les mer
Reviews
There are no reviews yet.