Shift SuperVital Kvinne 30 Tabl

kr469.00

SuperVital Kvinne er spesielt designet for å gi kvinner økt energi, seksuallyst og velvære i hverdagen. Produktet inneholder en kombinasjon av ingredienser som hver for seg har viktige effekter på aktive østradiol og testosteronnivå, seksuallyst og energi. Sammen øker de den generelle vitaliteten og velværen i hverdagen. De aktive ingrediensene i SuperVital Kvinne er bukkehornkløverekstrakt (Libifem®), damiana blad ekstrakt (Liboost®), aminosyrechelatert sink, vitamin B5 og vitamin B6. Ekstraktene inneholder et høyt og standardisert nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv effekt.

Category: Brand:

Bukkehornkløverekstrakt (Libifem), fyllmiddel (pregelatinisert stivelse fra mais), Damiana ekstrakt (Liboost), anti-klumpemiddel (trikalsiumfosfat, mellomkjedede triglyserider fra kokos), sink bisglysinat (aminosyrechelatert), smøremiddel (stearinsyre), vitamin B6 (pyriodksinhydroklorid), vitamin B5 (kalsium-D-pantotenat)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer