Femarelle Unstoppable 56 kap

kr375.00

Femarelle® Unstoppable kan gi økt livskvalitet og forebygge plager som er svært utbredt hos kvinner som er over 60 år gamle. Femarelle® Unstoppable kan være det tilskuddet kroppen trenger for å stanse utviklingen av typiske tilstander som er svært utbredt i de senere fasene av overgangsalderen: bentap, tørr skjede og muskel- og leddplager.

Femarelle® Unstoppable kan hjelpe til med å:
– Styrke og fornye benbygningen og forebygge brudd (osteopeni og osteoporose)
– Styrke og fornye overflatevev i skjeden og urinveiene
– Holde muskler og ledd fleksible
– Gi deg bedre søvn
– Gi deg mer energi og styrke psyken

Femarelle® Unstoppable tilfører kroppen kalsium og vitamin D3 som er nødvendige substanser for at kroppen skal kunne bygge nytt og sterkt benvev. Vitaminene B2 og B7 er viktige for at det skal dannes friskt og sunt overflatevev i skjeden og urinveiene, for en god og energigivende fordøyelse og for å redusere tretthet*. En rekke studier har dessuten dokumentert at DT56a, som er et ekstrakt hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya, også kan styrke skjelettet og overflatevevet. Kombinasjonene av disse substansene kan dekke viktige behov hos kvinner som er 60 år og eldre.

Category: Brand:

DT56a-Glycine max (fermentert SOYAekstrakt), kalsium (som karbonat), vitamin B2 (riboflavin), vitamin D3 (kolekalciferol), vitamin B7 (biotin). Kapsel (animalsk gelatin fra kalv).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer