Now Taurine 500mg

kr239.00

10 in stock

MAX 1 PER KUNDE.

Taurin er en naturlig forekommende aminosyre som finnes i kroppen vår og også i en rekke matvarer. Det er spesielt høyt konsentrert i organer som hjernen, hjertet og musklene. Taurin fungerer som en viktig neurotransmitter og spiller flere viktige roller i kroppen.

En av hovedfunksjonene til taurin er å regulere kalsiumnivået i cellene. Dette er viktig for normal muskelkontraksjon, inkludert hjertemuskulaturen. Taurin bidrar også til å opprettholde en sunn cellemembran og beskytter cellene mot skader forårsaket av oksidativt stress.

Taurin har vist seg å ha flere helsefordeler. Det kan bidra til å forbedre hjertefunksjonen og redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Taurin kan også støtte øyehelsen ved å beskytte netthinnen mot oksidativt stress og forhindre aldersrelatert degenerasjon.

I tillegg har taurin en betydelig innvirkning på energinivået og mental klarhet. Mange mennesker bruker taurin som en naturlig energiboost og forbedrer fokus og konsentrasjon. Det kan også bidra til å redusere tretthet og forbedre restitusjonstiden etter trening.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer