Blog

1411_Eye_in_The_Orbit (8)

Forskning viser til at det ikke finnes noen magisk pille for å behandle hjertesykdom, kreft, diabetes, Alzheimers sykdom, leddgikt, allergier, fordøyelsessykdommer, hodepine, tretthet eller noen av de utallige problemene vi lider av i det 21. århundre. Men økende bevis viser oss også noe annet. Det viser at mat er det mektigste “stoffet” vi har, ikke bare for å hindre, men også å behandle, kurere og reversere de fleste kroniske sykdommer. Mat inneholder informasjon som snakker til gener, slår dem på eller av og påvirker funksjonens øyeblikk til øyeblikk. Matvarer du spiser er tastetrykkene som sender meldinger til dine gener, og forteller dem hva de skal gjøre – skape helse eller sykdom.

Les mer om dette på nettsiden til Eureka Kiropraktikk Strømmen,
https://www.kiropraktorstrommen.no/veiledning-til-livsstilsendring/spis-deg-frisk/

Kiropraktor Jan Kristian Kielland Asmyhr holder til ved Eureka Kiropraktikk Strømmen. Han har en helhetlig tilnærming til sine pasienter. Er en dyktig og hyggelig kiropraktor med hjerte for faget, masse kunnskap, entusiasme og ønske om å hjelpe. Han har bred kompetanse og videreutdannelse innenfor blant annet ultralyd diagnostikk.
www.kiropraktorstrommen.no
Del dette innlegget

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer