Blog

I disse tider så er det lite snakk om hva vi kan gjøre selv for å fungere optimalt bortsett fra å hindre smitte ved å holde avstand og vaske hender. Samtidig vente på en vaksine som kanskje fungerer. Bortsett fra å få sykdom for å bygge immunitet mot nettopp den sykdommen man blir eksponert for er det mange ting vi kan gjøre for å optimalisere vårt immunforsvar. Ved et bedre rustet immunforsvar tåler du bedre de påkjenningene kroppen vil bli utsatt for.

1. Få nok hvile/søvn.
2. Spis et variert kosthold med mye grønnsaker, fiber og lite sukker.
3. Mat som er positivt for immunsystemet (hvitløk, løk, sopp, sitron, ingefær, gurkemeie, oliven olje, eplesider eddik, kraft).
4. Aktivitet og trening.
5. Frisk luft, sol og jording.
6. Ta immun-støttende tilskudd som d-vitamin, c-vitamin, selen, sink.
7. Tenk positivt. Stress og frykt demper immunsystemet. Mediter. Pust dypt inn og ut.
8. Tidvis faste.
9. Drikk rikelig med vann.
10. Samhold. Mange er isolert og føler seg alene, ring en venn! Dette er ikke ment som forslag til behandling/kurering av sykdom

Kiropraktor Jan Kristian Kielland Asmyhr holder til ved Eureka Kiropraktikk Strømmen. Han har en helhetlig tilnærming til sine pasienter. Er en dyktig og hyggelig kiropraktor med hjerte for faget, masse kunnskap, entusiasme og ønske om å hjelpe. Han har bred kompetanse og videreutdannelse innenfor blant annet ultralyd diagnostikk.
www.kiropraktorstrommen.no
Del dette innlegget

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer