Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer.
Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer
Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer.
Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer
Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer.
Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer
Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre, som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. Molkosan Fruit er søtet med stevia og har smak av granateple og aroniabær.
SuperZym er et tilskudd av naturlige enzymer som hjelper kroppen å bryte ned mat som inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Tilskuddet er helt naturlig og kan brukes av alle som ønsker å bedre fordøyelsen og næringsopptaket. Det inneholder en bred sammensetning av vegetabilske enzymer som er spesialutviklet for et normalt, variert og sammensatt kosthold. SuperZym skal alltid tas i sammenheng med et måltid.
Fordeler ved SuperZym Bredspektret:
effektiv mot hard eller løs mage
motvirker oppblåsthet og luft i magen
motvirker sure oppstøt og normaliserer syrenivå i magen
gunstig for tarmfloraen
bidrar til økt energinivå
Anbefalt daglig dosering: 1-2 kapsler tas i forbindelse med et av dagens hovedmåltider.
Prøv deg frem da behovet varierer for den enkelte.
Vita Biosa er en melkesyregjæret drikk med innhold av økologiske krydderurter. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å å bedre holdbarheten på maten. Vita Biosa inneholder et mangfold av melkesyrebakterier hvorav noen med vitenskapelig dokumentasjon.
Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring. Les mer