Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
-
Horizon Monki Tahini m/havsalt 650g
kr139.00
-
Holli Spelt Grovt Sammalt
kr55.00
Holli Spelt Fin Sammalt
kr55.00
Finmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Related products
Finmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt byggmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grovmalt emmermel,  steinmalt. Alle deler av  kornet er med.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
Grovmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt hvetemel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Grovmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Havre helkorn, kuttet. Alle deler er med. Havre er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Finmalt emmermel, steinmalt Alle deler av kornet er med.
Grovmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Siktet speltmel, steinmalt Utmalingsgrad 78 %
Reviews
There are no reviews yet.