Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
-
Holli Bygg Helkorn
kr55.00
-
Holli Rug Fin Sammalt
kr38.00
Holli Rug Siktet
kr55.00
Siktet rugmel, steinmalt. Utmalingsgrad 78 %
Related products
Siktet speltmel, steinmalt Utmalingsgrad 78 %
Grovmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Siktet mel av landhvete, steinmalt. Utmalingsgrad 78 %
Finmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
En sunnere erstatning til ris, pasta og nudler.
Kokosmel er laget av økologisk kokos som er tørket, fettredusert og finmalt. Det er et glutenfritt og fiberrikt mel.
Næringsinnholdet i kokos varierer fra innhøstning til innhøstning. Verdiene under er et snitt.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
SunFlour er mel av økologiske fettreduserte og malte solsikkefrø. Det er naturlig glutenfritt og har et helt unikt lavt innhold av karbohydrater, og høyt innhold av protein og fiber. Bruk SunFlour som en erstatning til vanlig mel i baking og matlaging, eller som et tilskudd av protein og fiber i for eksempel smoothies og yoghurt.
Grovmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Små flak av valset havre. Lettkokte havregryn der havren har blitt delt før den blir valset til ett gryn. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havre er varmebehandlet (dampkokt) for lengre holdbarhet.
Dette produktet har samme næringsinnhold, smak og bakeegenskaper som vårt populære produkt, “Økologisk fettredusert Mandelmel”. Forskjellen er at denne varianten ikke er økologisk.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Reviews
There are no reviews yet.