Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
-
Holli Havregryn
kr55.00
-
Holli Emmer Fin Sammalt
kr63.00
Holli Helkorn
kr40.00
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Related products
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
Grove flak av valset spelt. Klemt har likheter med gryn, men alle deler av kornet er med.
Kli fra spelt, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Små flak av valset havre. Lettkokte havregryn der havren har blitt delt før den blir valset til ett gryn. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havre er varmebehandlet (dampkokt) for lengre holdbarhet.
Finmalt hvetemel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Finmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Mellomgrovt havremel, steinmalt. Alle deler av kornet er med. Havren er varmebehandlet for å inaktivere enzymer som deltar i harskningsprosessen.
Kli fra hvete, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Grovmalt emmermel,  steinmalt. Alle deler av  kornet er med.
Grove flak av valset havre. Alle deler av kornet er med (100 % fullkorn). Havren er varmebehandlet for lengre holdbarhet.
Grovmalt rugmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
En sunnere erstatning til ris, pasta og nudler.
Havre helkorn, kuttet. Alle deler er med. Havre er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Siktet speltmel, steinmalt Utmalingsgrad 78 %
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Reviews
There are no reviews yet.