Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
-
Helios Tranebær 150g
kr73.00
-
Marigold Engevita Næringsgjær 125g
kr109.00
Related products
FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning med hele 56 % fiber. FiberFin inneholder resistent stivelse, et spesielt gunstig fiber med godt dokumenterte helsefordeler. Det som gjør resistent stivelse annerledes enn andre fibertyper, er den sterke effekten det har på generell helse og vektkontroll. Ikke bare øker det kroppens evne til å forbrenne fett, det fyller også opp magen og reduserer sultfølelsen. Studier viser videre at resistent stivelse gir mer stabilt blodsukker, er godt for immunforsvaret og til og med kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og enkelte krefttyper.
FiberFin kan tilsettes i smoothies, vafler, boller, rundstykker, pizza osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 1741 kJ/416 kcal
Fett: 20 g
-herav mettet fett: 3 g
Karbohydrater: 6 g
-herav sukkerarter 0 g
Kostfiber: 15 g
Protein: 46 g
Salt: 0 g
Kli fra spelt, av frøskallet og kimen fra kornet, steinmalt.
Grovmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Mellomgrovt havremel, steinmalt. Alle deler av kornet er med. Havren er varmebehandlet for å inaktivere enzymer som deltar i harskningsprosessen.
Finmalt mel av landhvete, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
Hele korn av havre. Havren er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette produktet inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til vårt fettreduserte mandelmel.
Havre helkorn, kuttet. Alle deler er med. Havre er varmebehandlet (dampkokt) for økt holdbarhet.
Grovmalt speltmel, steinmalt. Alle deler av kornet er med.
SunFlour er mel av økologiske fettreduserte og malte solsikkefrø. Det er naturlig glutenfritt og har et helt unikt lavt innhold av karbohydrater, og høyt innhold av protein og fiber. Bruk SunFlour som en erstatning til vanlig mel i baking og matlaging, eller som et tilskudd av protein og fiber i for eksempel smoothies og yoghurt.
Reviews
There are no reviews yet.