Blog

Smoothiebowl har i lang tid vært en av de mest populære trendene innenfor rawfood. Det er en lettvin og gøy måte å tilføre kroppen næringsstoffer på. Samtidig som at smaken er bra. Denne oppskriften gir en antioksidant boost. I tillegg til at du får dekket behovet for søtsaker. Passer godt som frokost, lunsj eller mellommåltid.

Ingredienser til smoothiebowlen:
1 frossen avakado
1 frossen banan
2 dl Ecomil Mandelmelk
2 sp. Supernature Kakaopulver
1 ts. Kjartans Bringebær Honning
2 sp. Supernature Rice Bran

Ingredienser til topping:
4 biter Supernature Kakaomasse
2 sp. Purasana Chiafrø
3 sp. Berit Nordstrand Puffet Quinoa
5-6 bringebær
7-8 blåbær
4-8 Helios Tranebær

Forberedelse:
Frys banan og avakado noen timer før du skal lage bowlen.
Bland banan, avakado, mandelmelk, kakaopulver, riskli og rå honning i en blender. Bland det godt, men gradvis. Husk, det skal være tykk konsistens!
Overfør i en pen bolle og dekorer med topping. Nyt det kaldt.

Krish har jobbet i helsekostbransjen siden 17 års alderen. Hun er app utvikler og medisin student. Hun har en brennende interesse for ren mat og rene velværeprodukter. Hun jobber i Sunnaturals begge avdelinger på Strømmen Storsenter og Majorstua. 
www.instagram.com/healthybalancedhoney

Del dette innlegget

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer