Smoothiebowl har i lang tid vært en av de mest populære trendene innenfor rawfood. Det er en lettvin og gøy måte å tilføre kroppen næringsstoffer på. Samtidig som at smaken er bra. Denne oppskriften gir en antioksidant boost. I tillegg til at du får dekket behovet for søtsaker. Passer godt som frokost, lunsj eller mellommåltid.
Ingredienser til smoothiebowlen:
1 frossen avakado
1 frossen banan
2 dl Ecomil Mandelmelk
2 sp. Supernature Kakaopulver
1 ts. Kjartans Bringebær Honning
2 sp. Supernature Rice Bran
Ingredienser til topping:
4 biter Supernature Kakaomasse
2 sp. Purasana Chiafrø
3 sp. Berit Nordstrand Puffet Quinoa
5-6 bringebær
7-8 blåbær
4-8 Helios Tranebær
Forberedelse:
Frys banan og avakado noen timer før du skal lage bowlen.
Bland banan, avakado, mandelmelk, kakaopulver, riskli og rå honning i en blender. Bland det godt, men gradvis. Husk, det skal være tykk konsistens!
Overfør i en pen bolle og dekorer med topping. Nyt det kaldt.