Sukrin Proteinbrød Glutenfri 220g

kr63.00

Bak et proteinrikt, fint brød uten gluten, hvete, gjær, melk og soya. Brødet har en god, nøytral smak, og er uten hele frø og kjerner. Vi har brukt  mel av havre, sesamfrø og mandler. Dette gjør at karbohydratinnholdet er 85% lavere enn i vanlig grovbrød. I tillegg er brødet rikt på proteiner, vitaminer og mineraler.

Categories: , Brand:

Ingredienser: Mel (sesam, mandel, havre), heleggpulver, fiber (psyllium, erter), erteprotein, søtstoff: erytritol (Sukrin), hevemiddel (bikarbonat, difosfat) og mineralsalt (natriumklorid, kaliumklorid).

Næringsinnhold i ferdig brød per 100 g:

Energi: 576 kJ/138 kcal

Fett: 5,1 g
– herav mettet fett: 0,9 g
Karbohydrat: 3,9 g
– herav sukkerarter: 0,0 g
Kostfiber: 7,5 g
Protein: 15,4 g
Salt: 1,3 g

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer