Ingredienser:
ca 80g med valgfrie salatblader eller 1 halv pose med coop middelhavssalat
1 pakke med spiret alfaalfa
1 avacado skjært i terninger
200g cherrytomat skjært i 2 deler
5 spiseskjeer med Supernature Hempfrø
4 spiseskjeer med Helios Kokosflak
2 spiseskjeer med Supernature Rice Bran
2 spiseskjeer Engevita Næringsgjær
Dressing:
3 spiseskjeer med Clearspring Eplecider med bringebærsmak
2 spiseskjeer med Clearspring Extra Virgin Olivenolje
1 spiseskje med Kjartans skogshonning
1 fersk sitron
Strøssel:
Helios Himalayasalt
Helios Chiliflak
Forberedelse
Ha grønnsakene i en skål. Bland inn alle supermat ingrediensene.
Ha alle dressing ingrediensene i en mindre skål. Bland godt sammen og tilsett i salatbollen. Strø med himalayasalt og chili. Voila!