Blog

Dette er en klassisk indisk rett som kan brukes som fyll eller tilbehør i en wrap, quesadilla og sandwich. Lettvint å forberede samtidig som at det smaker godt.

Ingredienser:
2 store kokte poteter skjært i store terninger
1 rød paprika skjært i terninger
1 grønn paprika skjært i terninger
1 rødløk skjært i terninger
1ss revet ingefær
2ss Clearspring Extra Virgin Olivenolje
2ts Helios Himalayasalt
1ts Helios Gurkemeie
1ts Helios Knust Spisskummen
1ts Urtekram Karri
1ts Knust Helios Sort Pepper
1sp. Helios Sitronjuice

Forberedelse
Fres spisskummen i olje i et minutt før løk og paprika tilsettes. Stek dette til løken er delvis gjennomsiktig. Tilsett ingefær og potetene. Bland forsiktig. Tilsett alle krydre. Stek godt igjen. Strø sitronjuice helt til slutt.

Server gjerne med indisk flatbrød; chapati.
Oppskrift på chapati kommer straks.

Del dette innlegget

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer