Weleda Iris Hydrating Day Cream Øko

kr225.00

Iris Hydrating Day Cream er en rik fuktighetskrem for tørr og svært tørr hud som tilfører huden intensiv fuktighet. Kremen er et rikere alternativ til Iris Hydrating Facial Lotion som brukes til normal/blandingshud. Med planteekstrakter av irisrot og ringblomst sammen med kaldpressede vegetabilske oljer som jojobaolje og mandelolje, blir huden myk, balansert og får tilført fuktighet. Mild duft av ekte eteriske oljer.

Brukerveiledning: Påføres ansikt og hals hver morgen etter rengjøring. Kombiner med Iris Hydrating Night Cream om natten og Iris Hydrating Masque for intensiv pleie med næring og fukt.

Category: Brand:

Vann, jojobaolje, alkohol, trollhasseldestillat, alkohol, glyserin, sheasmør, kakaosmør, leirjord, lysolecitin, bivoks, bivokshydrolysat, irisrotekstrakt, xantan og ekte eteriske oljer.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer