Arcon Tisane Plus 60 kap

kr409.00

I Arcon-Tisane® plus har vi økt dagsdosen av flere av de viktige og opprinnelige aktive ingrediensene, blant annet er det 15% høyere innhold av flytende ekstrakt fra bukkehornkløverfrø.

I tillegg tilfører Arcon-Tisane® plus nå også vitamin C, vitamin E, tiamin, jod og selen.

Og den nye formelen gir gode resultater!

1 eske inneholder 60 kapsler

Category: Brand:

8 av 10 får synlig mer hår etter 4 måneder!

 

I over 20 år har vi markedsført Arcon-Tisane® sammen med seriøse faghandelsaktører.

Dette samarbeidet har gjort produktet vårt til bestselgeren blant kosttilskudd mot hårproblemer.

Nå er vi klare for å skape enda bedre resultater med nyheten Arcon-Tisane® plus.

Arcon-Tisane® plus har en enda bedre resept, og er dokumentert i en monosentrisk, randomisert, dobbel-blind, placebokontrollert klinisk studie. (Hamburg/Esslingen, Germany 2006, Kosmetische Medizin, 27th Volume, Issue 4, 2006 ISSN 1430-31. Symposium Medical, Edition 8/2006 ISSN 0943-9250. Munich, Germany 2011 Aktuelle Dermatologie 2011 – 37, ISSN 0340 – 2541).

Mer seriøst og vitenskapelig blir det ikke!

I Arcon-Tisane® plus har vi økt dagsdosen av flere av de viktige og opprinnelige aktive ingrediensene, blant annet er det 15% høyere innhold av flytende ekstrakt fra bukkehornkløverfrø.

I tillegg tilfører Arcon-Tisane® plus nå også vitamin C, vitamin E, tiamin, jod og selen. Den nye formelen gir gode resultater!

Brukere som har prøvd Arcon-Tisane® plus rapporterer om bedre hårvolum, økt hårtykkelse, sterkere hår og tettere hår. Blant deltagerne i studien, både kvinner og menn mellom 30 og 67 år, meldte 83% om forbedret hårvolum og hårtykkelse. 74% hadde fått sterkere hår. 86% ville anbefale produktet til andre. Det er sterke tall!

 

Hver dagsdose av Arcon-Tisane® plus inneholder nå 300 mg flytende ekstrakt. Det tilsvarer hele 1.200 mg frø. Men selvsagt er det den totale sammensetningen som sørger for at resultatene blir så gode og brukerne så fornøyde.

Dataene fra studien viser at en kur med Arcon-Tisane® plus har positive effekter på hårtap og resulterer i forbedret hårvekst.

Vi ser også at en kur som går over 4 måneder gir de beste resultatene. Arcon-Tisane® plus påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder. 2 kapsler dekker dagsbehovet.

Kapslene kan tas samlet eller deles over 2 ganger daglig, med eller uten mat.

Arcon-Tisane® plus enda mer effektiv – dokumentert!

Arcon-Tisane® plus inneholder blandt annet Bukkehornskløver, vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, vitamin C, vitamin E, Sink, Kobber, Jod og Selen.

Arcon-Tisane® plus fås i pakke med 60 kapsler 359,- og i pakke med 180 kapsler 929,-

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer