New Nordic Dida 90tbl

kr375.00

En velfungerende fordøyelsesfunksjon og normalt fungerende slimhinner med en balansert bakterie- og gjærflora er viktig for å motvirke fordøyelsesbesvær, ubehag og oppblåsthet i mage- og tarmkanalen. Inntak av sukker, hvete og gjær kan framprovosere en endring i bakterie- og gjærbalansen i munnen, svelget og mage- og tarmkanalen. dida er en kanelbasert tablett med et kombinasjonsekstrakt av krydderurter og niacin. Kanel, fennikel og peppermynteolje hjelper med å bevare en normal fordøyelsesfunksjon og motvirker akutt oppblåsthet og flatulens. Niacin bidrar til å bevare normale slimhinner.

Category: Brand:

Fyllemiddel (di-calcium fosfat, microkrystallinsk cellulose, tri-calcium fosfat), oregano ekstrakt (Origanum vulgare L.), oliven blade ekstrakt (Olea europaea L.), ringblomst ekstrakt (Calendu- la officinalis L.), timian ekstrakt (Thymus vulgaris L.), kardemomme ekstrakt (Elettaria cardamomum L.), nellike ekstrakt (Eugenia caryophyllus L.), hvitløk ekstrakt (Allium sativum L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalte av fettsyrer, hydroxypro- pylmethyl cellulose), konsistensmiddel (kryssbundet natriumcar- boxymethyl cellulose), niacinamid, kanelbark olie (Cinnamomum zeylanicum J. Presl.), peppermynte olie (Mentha x piperita L.), fennikelolje (Foeniculum vulgare Mill.).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Vi bruker informasjonskaplser/cookies, på våre nettsteder. For å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring.   Les mer